Clubkampioenschappen 2023

Zaterdag 26 augustus stonden de jaarlijkse clubkampioenschappen op het programma. Ruim twintig leden sprongen ‘s middags in De Vliet voor een 1/8, 1/16 of 1/32 triathlon. Zij werden tijdens het fietsen en lopen de goede kant op gewezen door de vele vrijwilligers die deze middag kwamen helpen. Lang leken we geluk te hebben en bleven de buien ons bespaard, maar helaas liepen de laatste lopers toch nog in een flinke regenbui. Toch mocht dat de pret niet drukken en werden er veel persoonlijke records gezwommen, gefietst en gelopen.

Uiteindelijk waren Siwar Kool (1/8 mannen), Esther van Vliet (1/8 vrouwen), Raigen Kool (1/16), Lars van Bergen (1/32 jongens) en Senna Olsthoorn (1/32 meisjes) de snelsten. Zij kregen een beker, bloemen en mogen zich de nieuwe clubkampioenen van TTB noemen! Gefeliciteerd!

Na afloop sloten veel leden aan bij een gezellige en heerlijke TTBBQ in de tuin van Arian en Denise. Deelnemers, vrijwilligers en Arian en Denise bedankt! Het was een hele geslaagde dag, op naar volgend jaar!