Trainers & bestuurWie zijn de mensen achter de vereniging? Dat zijn ten eerste alle vrijwilligers die zich inzetten voor TTB. Zo zijn er leden die samen ons clubblad, de TriSpoke, maken. Leden die als wedstrijdcommissie onze jaarlijkse zwemloop en triathlon organiseren. Maar ook leden die betrokken zijn bij bijvoorbeeld de jeugd en bij de vele activiteiten die gedurende het seizoen georganiseerd worden. Het zijn er teveel om allemaal aan je voor te stellen, daarom houden we het bij de trainers en het bestuur. Maak hieronder kennis met ze!

Trainers & bestuur

Wie zijn de mensen achter de vereniging? Dat zijn ten eerste alle vrijwilligers die zich inzetten voor TTB. Zo zijn er leden die samen ons clubblad, de TriSpoke, maken. Leden die als wedstrijdcommissie onze jaarlijkse zwemloop en triathlon organiseren. Maar ook leden die betrokken zijn bij bijvoorbeeld de jeugd en bij de vele activiteiten die gedurende het seizoen georganiseerd worden. Het zijn er teveel om allemaal aan je voor te stellen, daarom houden we het bij de trainers en het bestuur. Maak hieronder kennis met ze!

Trainers

Richard

“Ik ben lid van TTB sinds 1 januari 2015 en doe al aan triathlon sinds 1989. Het leukst aan de vereniging is de variatie in beleving van de triathlonsport en het aanbod voor elk niveau en voor elke leeftijd. Het leukst aan triathlon is de switch tussen de drie sporten. Ik verzorg diverse trainingen binnen de vereniging, met name de zwemtrainingen.”

Klaas

“Ik ben al vanaf de oprichting lid van TTB. Ik geef zwemtraining bij de vereniging, maar ook bij Clytoneus in Woerden en bij TCA in Alphen. Daarnaast ben ik docent bij Zwemanalyse voor de borstcrawl. Het leuke aan de triatlon vind ik de combinatie. Het mooie van de TTB is dat er voor iedereen op welk niveau dan ook iets is. En  het kleedkamer gezwam is soms goud. Ook is er veel belangstelling voor elkaar. Zelf kan ik niet meer hardlopen of een triatlon volbrengen, maar de TTB blijft mijn cluppie!”

Guido

“Ik ben sinds 2010 lid van de TTB. Het leukste aan de TTB vind ik de diversiteit, jong en oud, topper en recreant, wedstrijd beest of ontspannen samen sporten, bij de TTB vind je van alles en voor iedereen is er een plek. Het leukste aan triathlon vind ik de variatie. Ik ben een multi-sporter en buiten (het liefst in de bergen) spelen/sporten is mijn passie. Triathlon is een sport waar je heel je lijf gebruikt en waar je naast kracht ook strategie en techniek toe moet passen. De variatie in sporten/kracht/duur/techniek en intensiteit biedt altijd mogelijkheden om doelen te stellen en uitdagingen uit te gaan, met jezelf of met anderen. Binnen de vereniging verzorg ik de hardlooptraining op dinsdag en de fietstraining op donderdag.”

Bestuur

Arian
Voorzitter

“Ik ben lid sinds begin 2012. Het leukste aan de vereniging vind ik de sfeer. De TTB is niet zo groot waardoor iedereen elkaar kent en daarnaast is iedereen enthousiast en geïnteresseerd in elkaar. Het voelt als een familie. Het leukste aan triathlon vind ik het buiten sporten en de combinatie van de 3 sporten waardoor het nooit saai wordt.”

Jan
Secretaris

“Ik ben lid sinds 2014. Het leukste aan de TTB vind ik het gezamenlijk kunnen beoefenen van onze individuele sport met daarnaast de leuke sociale evenementen. Triathlon is de gaafste sport omdat het je uitdaagt om je duurvermogen op te rekken zonder dat het saai wordt doordat je kan afwisselen tussen de 3 sporten.”

Carina
Penningmeester

“Ik ben al sinds 2005 lid van de vereniging. Het leukste aan TTB vind ik dat zowel de recreant, maar zeker ook de sporter met meer ambities en doelen terecht kan bij ons. Iedereen draagt zijn steentje bij en staat klaar voor elkaar. Echt een vereniging om trots op te zijn. Ik ben nu niet meer actief als wedstrijdsporter, maar wie weet komt dat nog weer in de toekomst!”Ronald
Jeugdzaken & technische afstemming

“Ik ben lid sinds begin 2012. Het leukste aan de TTB vind ik de opzet van de vereniging (flexibiliteit in trainingen) en ‘open mindset’ van de leden (iedereen helpt elkaar). Dat is heel prettig en voelt uitnodigend aan. De afwisseling spreekt mij het meest aan in triathlon! Het is een mooie ervaring -iedere keer weer- om deze 3 mooie sporten te mogen combineren.”

Jansien
PR & communicatie

“Ik ben lid sinds 2022 en ik voelde mij vanaf het eerste moment thuis. De trainingen zijn heel gemoedelijk en iedereen gaat leuk met elkaar om. Het is een hele diverse vereniging, waar mensen van alle leeftijden en niveaus lid zijn. Ik vind het leuk dat er zo’n actieve damesgroep is en we met een damesteam meedoen aan de teamcompetities.”